RESERVES EN LÍNEA
Data d'entrada
Data de sortida
Régimen
Nº hab. Adults Nens Bebe
Codi promocional
veure codis promocionals
€ veure tarifes
RESERVAR
català | 
castellano | 
english | 
français | 
Hotel San Carlos - El teu hotel a Roses i a la Costa Brava
NIRC: HG-001964
Hotel San Carlos - El teu hotel a Roses i a la Costa Brava
HOTEL INSTAL·LACIONS BANQUETS
I CONVENCIONS
OFERTES
I PAQUETS
IMATGES
I VIDEOS
QUÈ FER? RESERVES

Roses, 08 de agost de 2020

FAQ's
Hotel San Carlos | C/ Solsonès 19-21, Urbanització Mas Buscà, 17480 Roses, Girona, Spain
Tel. +34 972 25 43 00


Aquestes són les preguntes més freqüents. Si la teva qüestió no es resol amb les nostres FAQ's, no dubtis a contactar amb nosaltres.


1. Quin és l'horari d'entrada (Check-in) i sortida (Check-out) de les habitacions?
- El Check-in s'ha de realitzar de 16h-19h i el Check-out abans de les 11h.
- Si a la seva arribada l'habitació està preparada, no caldrà que s'esperi fins les 16h a fer el Check-in.
- Si necessita deixar l'habitació més tard de les 11h, consulti a recepció amb el nostre Dpt. de Reserves; segons l'hora que sol·liciti i l'ocupació de l'hotel, podrem confirmar-li-ho gratuïtament o amb cost addicional.

2. Puc guardar el meu equipatge durant el dia si ja he sortit de l'hotel?
- Sí, demani-ho a recepció i guardarem el seu equipatge de forma gratuïta durant el seu dia de sortida perquè pugui seguir gaudint de les instal·lacions de l'hotel.

3. Es permet l'accés a l'hotel amb animals?
- Està permesa l'entrada de gossos que no superin els 7kg de pes, amb un suplement de 10,00€/dia per animal.
- No es permet l'accés dels animals a les zones comuns de l'hotel, només al Hall i a l'habitació.

4. Cal donar les dades de la targeta de crèdit per fer la reserva?
- Sí, efectivament, per realitzar la seva reserva necessitem un número de targeta de crèdit i la data de caducitat.
- En el moment de realitzar la reserva es cobrarà un import en concepte de dipòsit, reemborsable si es cancel·la la reserva abans de 48h de la data d'entrada.

5. Quan hauré de fer el pagament de la meva estada a l'hotel?
- El pagament de l'estada es fa de forma directa a l'hotel, a l'arribada, en el moment del Check-in.

6. Hi ha aparcament a l'hotel?
- Sí, a l'Hotel San Carlos disposem d'aparcament a l'aire lliure i no vigilat on els nostres clients poden aparcar el seu vehicle de forma gratuïta, amb capacitat per uns 80 vehicles.
- Estalvieu-vos les molèsties de buscar aparcament durant hores, i no trobar-ne! Accediu ràpida i còmodament a l'Hotel i comenceu a gaudir de les vostres vacances!

7. Hi ha connexió de Internet a l'Hotel?
- Sí, si portes el teu portàtil, podràs connectar-te a través de Wi-fi al Hall de l'Hotel i al bar de la piscina.


8. COVID-19: MESURES DE PREVENCIÓ I CONTROL A L'HOTEL I A ROSES

8a. Serveis i instal·lacions a l'Hotel:
- Degut al coronavirus (COVID-19), estem prenent totes les mesures necessàries per vetllar per la seguretat dels nostres clients i també del nostre personal.
- Per aquest motiu, lamentem informar-los que, els següents serveis i instal·lacions no estaran disponibles fins a nou avís: piscina interior coberta, gimnàs, squash, vestidors i parc infantil.
- Les Amenities al banys de les habitacions estan prohibits.
- La resta de les instal·lacions i serveis es mantenen igual (sempre que no hi hagi canvis en la regulació), i sempre d'acord amb les normes d'higiene i distància de seguritat establertes.

8b. Restauració a l'Hotel:
- L'esmorzar i el sopar es serviran al nostre restaurant buffet. Per seguir les normes establertes, oferirem un buffet assisit, de manera que les nostres cambreres i cambrers es trobaran prop del buffet, servint allò que cada client esculli, i mentrestant, el client es trobarà a una distància de seguretat del buffet.
- L'snack-bar del bar de la piscina també estarà disponible per aquells clients que desitgin dinar a l'hotel: amanides, tapes, plats combinats, paelles, pizzes, entrepans, pasta, etc.

8c. Ús de mascareta i distància de seguretat:
- En aquests moments l'ús de mascareta quirúrgica és obligatori en tots els espais interiors i exteriors entre grups de persones que no pertanyin al mateix nucli familiar, i sempre i quan no sigui possible mantenir la distància de seguretat (1,5m). Per aquest motiu, els recomanem que portin la seva pròpia mascareta de casa i que la portin sempre amb vostès allà on vagin. D'aquesta manera, podran fer-la servir sempre que sigui necessari i gaudir de tots els serveis, instal·lacions i activitats de la zona.
- Divendres 26/06/2020 entrem en l'anomenada Fase de Nova Normalitat. Aquesta nova fase durarà fins l'aparició d'un tractament efectiu pel COVID-19 o d'una vacuna. Les normes de seguretat personals romandran vigents. Per tant, sí: l'ús de la mascareta és sempre obligatori en l'interior i exterior, quan no es pugui mantenir la distància social (1,5m). Les autoritats han anunciat que no portar mascareta quan sigui obligatori, quan no pugui mantenir-se la distància de seguretat d'entre 1,5m i 2m, tant a l'interior com a l'exterior, pot suposar una multa de 100€.

8d. Prevenció a les platges:
- El poble de Roses ha anunciat que no hi haurà restriccions a la platja. Essent una Badia, s'entén que l'espai és suficientment ampli per mantenir la distància de seguretat entre els usuaris. Per aquest motiu, apel·len al sentit comú de la gent per mantenir la mencionada distància de seguretat.

8e. Restaurants i activitats a Roses:
- Roses ha publicat una llista d'establiments oberts durant el COVID-19: Mapa establiments oberts
- Per a preguntes específiques sobre activitats o restaurants oberts en les dates del seu viatge, els recomanem que contactin amb l'Oficina de Turisme de Roses, que disposen d'informació més actualitzada: @vistiRoses