RESERVES EN LÍNEA
Data d'entrada
Data de sortida
Régimen
Nº hab. Adults Nens Bebe
Codi promocional
veure codis promocionals
€ veure tarifes
RESERVAR
català | 
castellano | 
english | 
français | 
Hotel San Carlos - El teu hotel a Roses i a la Costa Brava
NIRC: HG-001964
Hotel San Carlos - El teu hotel a Roses i a la Costa Brava
HOTEL INSTAL·LACIONS BANQUETS
I CONVENCIONS
OFERTES
I PAQUETS
IMATGES
I VIDEOS
QUÈ FER? RESERVES

Roses, 08 de agost de 2020

PLATGES
Roses ofereix una costa plena de contrastos, amb penya-segats i plàcides cales d'aigües transparents i d'un blau intens, platges de sorra fina i poc profundes, ideals per a famílies i per a la pràctica d'esports nàutics.

Les cales són una bona opció a Roses: allunyades, discretes, menys concorregudes i d'una bellesa extraordinària.

Les platges urbanes de Roses estan certificades amb un Sistema de Gestió Mediambiental, que garanteix el fet de poder disposar d'unes platges amb molt bona qualitat, tant pel que fa a les aigües de bany, com a la sorra i com als serveis que s'ofereixen.
Platges urbanes:

La Punta: Situada al centre de la vila de Roses. 550m de platja de sorra fina i aigües poc profundes i transparents ideal per a famílies.
Platja de Roses: La platja gran de Roses té una extensió de 1.790m, de sorra fina i aigües poc profundes ideals per a nens i per a la pràctica d'esports nàutics; és molt concorreguda.
Platja de Sta.Margarita: Platja llarga i ample, de dorada sorra fina i aigües poc profundes. Concorreguda sobretot per estrangers ja que Sta.Margarita és una zona de segona residència i centre turístic.

Platges Residencials:

Platja de l'Almadrava: Es troba a 5km de Roses, 450 m de platja amb aigües turqueses i sorra fina. Queda resguardat de la tramuntana. S'hi accedeix agafant la carretera que va des de el far a Punta Falconera.

Hotel San Carlos | C/ Solsonès 19-21, Urbanització Mas Buscà, 17480 Roses, Girona, Spain
Tel. +34 972 25 43 00 -  Política de privacitat -  Avís legal